Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Fusie en nieuwe CEO tonen ambities Wafilin Systems

Fusie en nieuwe CEO tonen ambities Wafilin Systems

Wafilin Systems BV uit Leeuwarden is met ingang van 17 maart 2017 gefuseerd met Hydrasyst UK Ltd. De samenwerking past in de groeistrategie van beide bedrijven.

De activiteiten zullen normaal voortgezet worden onder de naam van Wafilin Systems BV. En het edrijf zal zich verder blijven profileren en ontwikkelen als de specialist op het gebied van  het ontwikkelen en het toepassen van verschillende op membraantechnologie gebasseerde applicaties voor de industrie. Harry van Dalfsen (Wafilin) en Kyle Wolf (Hydrasyst) zijn de beide aandeelhouders van Wafilin Systems BV.

Naast het samengaan van de bedrijven is Henk Schonewille per 1 april 2017 aangesteld als CEO van Wafilin Systems BV. Schonewille heeft meer dan 30 jaar internationale ervaring in de waterindustrie op het gebied van  membraantechnologie; onder andere bij Stork,  Norit en Pentair. Henk zal in de komende jaren de organisatie verder uitbouwen en professionaliseren.

Voor meer informatie: h.schonewille@wafilinsystems.nl of 0655821735.